Spacer  

 
Line
Line
 Sa Haagom Bozi Vikusicu Pokolj i genocid Franc Ambroz
       
Forum:

 
SVJEDOCANSTVO
 

             Terorista, Bin Laden, koji je napao Ameriku, javno je izjavio, na američkoj CNN, televiziji, da je on svoje borce poslao, braći muslimanima u Bosnu. Američki general, dr.Charles SHRADER, napisao je knigu sa naslovom, MUSLIMANSKO, HRVATSKI RAT u SREDNJOJ  BOSNI, gdje je u toj knjigi, na stranici 89, napisao : “ MOŽDA  ČAK  i  DO  ČETRI  TISUĆE “, tih  islamskih ratnika, došlo je u Bosnu, na poziv Alije Izetbegovića. Ti teroristi, Bin Ladena, došli su u Bosnu, da bi u srednjoj Bosni i šire, protjerali Hrvate i na  hrvatskoj zemlji, zajedno sa mudjahedinskim ''svetim ratnicima''  Alije Izetbegovića, njegovim El Mudjahedin brigadama, uspostavili, muslimansku državu u  srcu Evrope.

             Na stranici, 204, te knjige. C. Shrader, donosi izvješće iz izvora UJEDINJENIH NARODA, da je do lipnja, 1993. godine u srednjoj Bosni ubijeno 500 Hrvata, spaljeno  38 hrvatskih sela i da je 30.000 Hrvata prognanika, izbjeglo iz Lašvanske doline. Opkoljene  Hrvate u toj dolini u trajanju od OSAM MJESECI, napadali su i ubijali su teroristi Bin Ladena, napadajući  zajedno sa mudjahedinima Alije Izetbegovića i  zahvaljujući  pomoći iz Hrvatske u streljivu, ljekovima i hrani, što su  helikopteri hrvatske vojske iz Gruda, prenosili u  tu dolinu,  izvlačeći  hrvatske ranjenike, Hrvati u toj dolini, uspjeli su preživiti i obraniti  se od mudjahedinskog pokolja. I ta pomoć, Hrvatima u borbi  protiv terorista Bin Ladena, to je za  Mesića, V.Pusić i Kajina, agresija  Hrvatske, na BiH.

            Zrakoplovci, hrvatskih helikoptera, nagradjeni su sa hrvatskim odlikovanjima i hrvatski ministar, Gojko Sušak, tada je izjavio : “ U povijesti nema  primjera, da je  jedna  manja grupa ljudi, kao što ste vi, spasila toliko  množtvo  ugroženih.”

            Prilikom ‘’svjedočenja’’, Stipe Mesića u Haagu, radi hrvatskog generala Tihomira Blaškića, koji je sa svojim suborcima, uz pomoć iz Hrvatske, uspio obraniti Hrvate u Lašvanskoj dolini, protiv Bin Ladenovih terorista, S.Mesić, niti jednom riječi u njegovom ‘’svjedočenju’’ u Haagu, nije spomenuo, te krvnike, teroriste, koji su i zarobljenom Hrvatu pored Travnika, pred svjedocima, zarobljenim Hrvatima, civilima, na ritualni način odrezali glavu, kao što su nedavno, javno i na televiziji, odrezali glavu američkom vojniku u Iraku.        Ti krvnici,  tu  odrezanu hrvtsku glavu, stavili su na pladanj ‘’tepsiju’’i prisutni zarobljeni Hrvati, morali su tu krvavu hrvatsku glavu LJUBITI.

           Sve je to opisano i napisano u novinama Slobodna Dalmacija, dok su te novine bile, kako Mesić reče ‘’profašističke’’ i dok nisu postale, kako D. Budiša reče, Račanov pamflet.

            Kao KRUNA, Mesićevog   ‘’svjedočenja’’, to je Mesićevo davanje hrvatskog odlikovanja, Hasanu Muratoviću, veleposlaniku Alije Izetbegovića u Zagrebu, gdje je tom prilikom Hasan Muratović, izjavio novinarima, što je objavljeno u novinama Slobodna Dalmacija, rekavši : “ Nije ISTINA, da su ti strani mudjahedini bili u BOSNI i nije ISTINA, da njih i sada IMA u BOSNI.'' Za te LAŽI i LAŽI, toga Muratovića, Mesić je Muratovića, odlikovao  sa hrvatskim odlikovanjem,  jer je i S. Mesić,  zaštitio te teroriste u njegovom ''svjedočanstvu'' u Haagu,  koje je zaštitio sa njegovom šutnjom.

           U  Mesićevoj izjavi, što je objavljeno u francuskim  novinama Le Monde, Mesić je sa još jednim njegovim ''svjedočanstvom '' izjavio : “ UDBA  je bila sestra  BOLNIČARKA, prema  DIKTATURI, Franje TUDJMANA.’’  A I. Fumić u njegovoj izjavi, 23.svibnja, ove godine, na  JAVNOJ  KUĆI, ‘’hrvatskoj televiziji’’, reče i sljedeće :  ‘’Htjedoše nam uvaliti još i nekakve hrvatske velikane, nekakve IMAGINARNE žrtve, našega  PRAVEDNOGA  KOMUNIZMA. A da i ne spominjemo zaštitnika policije, anonimusa Mihajla, Mihovila a umjesto njega imali smo tako lijepog i temeljitog narodnog zaštitnika, pravog milicajca, sveprisutnog Acu Rankovića.''  

           Acu Rankovića, Srbina iz Srbije, koji je  sa komunističkim terorom OZNE, poslje UDBE,  sa boljševičkim  terorom, komunističkog NKVD-a, ubijao i mučio Hrvate i Hrvatice, po Udbaškim mučilištima u Hrvatskoj i za  obranu HRVATSKE RIJEČI, protiv Mesićevog i Fumićevog  ''pravednoga  komunizma'' kojega Mesić, Račan i Fumić, sakrivaju pod njihovim,  ''antifašizmom''.

           Nacisti i komunisti, pobili su milijune njihovoga nacikomunističkog roblja. Nacizam je pojedjen i osudjen ali komunizam u Hrvatskoj još nije pobjedjen i osudjen.Hrvatska je unakažena   sa komunističkim simbolima MRŽNJE i SMRTI,  kojima se Mesić, Račan i Fumić klanjaju. Mesić je najavio, da piše svoju biografiju i naglasio je, da će reći POTPUNU  ISTINU. Hrvatski narod, nema straha od POTPUNE  ISTINE  jer hrvatski narod  želi i čuti POTPUNU ISTINU, jer hrvatski narod, nije izmislio nacizam, fašizam  niti komunizam. Hrvatski narod želi čuti i potpunu ISTINU, da je poslje završetka rata, 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobijeno  preko 300.000 Hrvata i Hrvatica,  i 488, hrvatskih katoličkih svećenika, koje je jugokomunistička OZNA,  pravog Fumićevog  milicajca, Ace Rankovića, organizirano ubijala, od Slovenije, do Srijema i Dubrovnika. Slovenska Državna komisija, objavila je izvješće, da je samo na području Slovenije, pobijeno 195.000 Hrvata, za Fumića,

 IMAGINARNIH  ŽRTAVA, Fumićevog, Mesićevog i Račanovog, PRAVEDNOG KOMUNIZMA.

     Hrvatski narod, ove godine, birati će  predsjednika  DRŽAVE HRVATSKE  i to je  prilika, osloboditi se, lažnih svjedoka, koji  i hrvatskoj mladosti, nameću, njihovu ‘’istinu’’  njihovog  ‘’pravednog komunizma’’, kako Fumić na JAVNOJ KUĆI reče, pravog milicajca, svepristnog Ace Rankovića.

             Lješinari  SOTONE  kruže iznad  RANJENE  HRVATSKE. Sa vjerom u ISUSA KRISTA ti lješinari SOTONE, NEĆE POBJEDITI.

                                                                                          Ante  Kunek                  

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

MOZEMO BITI PONOSNI

U nekoliko narednih dana na ovom linku vidjeti ce te zasto mozemo biti ponosni kao nacija i doznati pojedinosti o ovom dogadjaju koji su mediji u potpunosti bezobrazno presutjeli ! Opsirnije

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.
Piše:
IVICA MARIJAĆIĆ


Hrvatskog generala Antu Gotovinu neka su hrvatska glasila prošloga tjedna zlurado proglasila kriminalcem pozivajuæi se na tri presude u Francuskoj u kojima je Gotovina ukupno osuðen na 9.5 godina zatvora.
Opsirnije