Spacer  

 

 
Line

 

 
Line
Sa Haagom Bozi Vukusicu Pokolj i genocid Franc Ambroz
       
Forum:
 

 
ANTE KUNEK: SA HAGOM
 

U vasem Vecernjem listu, postavili ste pitanje, i zahtjevate odgovor,na pitanje, sto bi Hrvatska trebala uciniti sa Hagom?Koja Hrvatska? Mozda, Racanovi i Mesicevi, odabrani gradjani, na sastanku ljesinara, komunisticke partije u dvorani Lisinski, gdje su slavili njihovog druga takozvanoga Titu i njegovu i njihovu, ''JNA'', koja je zajedno sa srpskim novopecenim ''antifasistima'' cetnicima, izvrsila agresiju i teror na DRZAVU HRVATSKU, koju su razarali od Vukovara do Dubrovnika, pjevajuci, SLOBODANE TREBAMO SALATE, BICE MESA KLACEMO HRVATE.. Postavite pitanje sami sebi i sami sebe upitajte, STO MI NOVINARI ''u Hrvatskoj'' i ''hrvatska'' TELEVIZIJA MOZEMO UCINITI, za dobro HRVATSKOG NARODA, za dostojan zivot, hrvatskog naroda u svojoj DRZAVI HRVATSKOJ,koju napada i po kojoj pljuje i vasa ''kolumnistica'' Jasna Babc i slicne Jasne upravo u Vecernjem listu, na vasim stranicama, sa pljuvanjem i po mrtvim Hrvatima, koji dadose i svoj zivot u borbi protiv agresivnog,genocidnog i teroristicko srpskog agresora, na DRZAVU HRVATSKU.

To pljuvanje na borbu HRVATSKOG NARODA, dozvoljava i vasa udruga, nazovi HND gdje nazovi NOVINARI, na Galicevoj, Racanovoj i Mesicevoj televiziji, narocito na cetnickom, ''nedeljom u 2'' , te na CIRILICI, nastranog tipa, zvanoga LATINA, sa cetnikim optuznicama, Save Strbca, u njegovoj CIRILICI, daje pordsku, Karli, SOTO di PONTE, ispod mosta u smecu, prozvanom ''haski sud'' koji je konacno izasao sa njihovom ''istinom'' OPTUZIVSI CIJELI HRVATSKI NAROD i ''poznate i nepoznate'', koji dadose i svoje zivote za DRZAVU HRVATSKU.''

Postavite sami sebi pitanje upravo vi takozvani ''progresivni'' novinari i vase urednistvo u Vecernjem listu, Jutarnjem listu, Feralu i slicnim umotvorinama, sto ste dobroga vi ucinili, zajedno sa DRUSTVOM, nazovi ''hrvatskih novinara'' ili bolje receno,''novinara u Hrvatskoj'', za koje je Hrvatska samo zemljopisno ime, na kojemu slucajno zive Mesicevi gradjani, sto ste vi ucinili u opravdanoj borbi protiv laznih napada, Carle Soto di Ponte, na HRVATSKE NOVINARE, koji su objavili poraznu ISTINU, Mesicevog tajnog i laznog svjedocenja, sa cime optuzuje DRZAVU HRVATSKU, da bi sa njegovim laznim svjedocenjima dao opravdanje i podrsku, neprijateljima DRZAVE HRVATSKE.

Na ''sudu'' u Hagu, zlocinac Milosevic je izrekao, mozda jednu jedinu istinu u njegovom zivotu, rekavsi prisutnom Mesicu:" Gospodine Mesicu, izdali ste jugoslaviju, izdali ste svoju stranku, izdali ste svoga predsednika.Molim vas godpodine Mesicu, odgovorite, ko je sledeci na redu.'' I ''sledeca'' je, DRZAVA HRVATSKA, koju Mesic IZDAJE, zajedno sa vasom ''kolumnisticom'' Jasnom Babic, sa Klauskim u Slobodnoj Dalmaciji i zajedno sa Latinom na HRT u njegovoj CIRILICI.

Ante Kunek


 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

 

Zlatko Sudac

Usudjujem se reći da je danas pokrenuta hajka na Gotovinu. Traže ga na sve strane, ispituju ljude. Da, on je bio ovdje u Betaniji, 17. ožujka 2001. godine na programu duhovne obnove. No, tada nije bilo nikakve potjernice za njim. Ono sto ja mogu reći o njemu je činjenica da je on častan i moralan čovjek, da stoji iza svojih riječi i djela, i čudi me kako se za takvim čovjekom može objaviti potjernica i poduzimati takva hajka!

Podrska Gotovini 20.03.2005. u 12h na hrvatskim trgovima

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.
Piše:
IVICA MARIJAĆIĆ

Hrvatskog generala Antu Gotovinu neka su hrvatska glasila prošloga tjedna zlurado proglasila kriminalcem pozivajuæi se na tri presude u Francuskoj u kojima je Gotovina ukupno osuðen na 9.5 godina zatvora.
Opsirnije