Spacer  

 

 
Line

 

 
Line
mSa Haagom Bozi Vukusicu Polkolj i genocid Franc Ambroz
       
Forum:

 
POKOLJ, GENOCID
 

I ove godine, na 15.svibnja, hrvatski narod, zapaliti će svijeću i pomoliti se Bogu, za pobijene Hrvate i Hrvatice, koje je poslje završetka rata, 1945.godne, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobila jugoslavenska komunistička partija, ubijajući Hrvate od Slovenije, do Srijema i Dubrovnika u kolonama smrti u kolonama križnoga puta i po jamama Jazovkama, po cijeloj Hrvatskoj. U novinama, Vijesnik u srijedu u Zagrebu, 1952. godine, objavljeno je, da je na prvom popisu pučanstva u jugoslaviji, 1952. godine, Hrvata bilo manje, za 500.000 u usporedbi sa popisom, prije rata. Za komunistički POKOLJ,nad hrvatskim narodom, Milovan Djilas je izjavio, Hrvati su pobijeni, da bi jugoslavija mogla živiti.

To ubijanje, taj POKOLJ, GENOCID, nad hrvatskim narodom, kako M.Djilas reče, da bi jugoslavija mogla živiti, taj POKOLLJ, bio je unaprijed i planiran i organiziran, pobiti što više Hrvata, sa izjavom zločinca Tite, koji poslje POKOLJA reče : “ Prije će Sava krenuti na zapad, nego što će Hrvati imati svoju vojsku.'' Tu Titinu izjavu, potvrdio je, stožerni general, hrvatske vojske, heroj hrvatskog OSLOBODILAČKOG DOMOVINSKOG RATA, Janko Bobetko.

O jugokomunističkom POKOLJU, nad hrvatskim narodom, napisane su knjige, dokumentirano sa izjavama svjedoka, što je objavljeno u knjizi ZBORNIK, sa naslovom OD BLAJBURGA do NAŠIH DANA.Primivši tu knjigu, uzoriti Kardinal, Franjo Kuharić u zahvalu za tu knjigu napisao je sljedeće : “Zbornik osvjetljuje to mračno zbivanje GENOCIDA NAD HRVATSKIM NARODOM, koje je bilo silom ukopano u šutnju. Kako god ljudi nemaju savjesti, dok čine zločine, ipak žele biti sakriveni ali nedužna krv progovori glasno, prije ili kasnije.''

Slovenac, Pranc Perme u njegovoj dokumentarnoj knjizi, sa naslovom, Prešućeni grobovi i njihove žrtve, dokazuje, da je u prvim danima, nakon završetka Drugog svjetskog rata, pobijeno 189.000 Hrvata, samo na području Slovenije i 144.500 Hrvata, da je pobijeno u kolonama smrti od Austrije, sve do rumunjske granice. Vladimir Šklopan, predsjednik udruge hrvatski domobran, napominje, da je u šumi Tezno, pored Maribora u protutenkovskim rovovima, pokopana 50.000 pobijenih Hrvata, koje su Titovi komunisti ubijali u trajanju od mjesec dana.

U Mariji Bistrici, što su pred dvije godine, objavile novine u Sloveniji u tvornički rov, komunisti su zatvorili 4000 Hrvata i majki sa djecom. Otvor u taj rov, to su miniranjem zatvorili i prilikom otkopavanja toga rova, 1948.godine, radnici su ugledali jezivi prizor, neraspadnutih tijela, kako majke u svome naručju drže svoju djecu, sa kojom su gušenjem umirali.

U zagrebačkom Vjesniku, od 12.rujna.rujna, 2004.godine, novinar, Davor Glasnović upozorava i reče : “Zašto se šuti o tome, da glavni naredbodavac POKOLJA u maceljskoj šumi pored Varaždina, gdje je ubijeno 13.000 Hrvata i 29 hrvatskih katoličkih svećenika, danas živi u najelitnijem dijelu Zagreba.''

U novinama Slobodna Dalmacija, od 12.rujna, 1999.godine, objavljena je izjava, Alberta Svetine, prvog partijskog sekretara zloglasne OZNE, poslje UDBE, za Sloveniju, od 1944, do svibnja 1945.godine, koji je izjavio, da je u Kočevskom Rogu, pobijeno najmanje 40.000 osoba, muškaraca i žena i tu su komunisti ubijali Hrvate i Slovence.

Titova, jugoslavenska armija, nazvana ''jna'',sa komunističkim simbolima na zastavama komunističke ''jna'', ponovno je izvršila agresiju i genocid, nad hrvatskim narodom, razarajući i uništavajući Hrvatsku od Vukovara, do Knina, Zadra i Dubrovnika, ubijajući i proganjajući Hrvate i Hrvatice, sa okupacijom jedne trećine Hrvatske. Zahvaljujući dragom Bogu, sa vodstvom Franje Tudjmana, hrvatska vojska, u hrvatskom OSLOBODILAČKOM DOMOVINSKOM RATU, pobjedila je Titovu, komunističku jugoslavensku armiju i hrvatski vojnici, uspostavili su DRŽAVU HRVATSKU, oslobodili su Hrvatsku od Titine, komunističke armije i Sava, sa Titinim željama, nije potekla put zapada.

Na dan Sv.Duje u Splitu, 7.svibnja, 2003.godine, don Ante Mikoljan, pročitao je imena od 601 hrvatskog katoličkog svećenika, od kojih 488 mučenički pobiše Titovi komunisti i 43 pobiše četnici.

Nadbiskup Alojzije Stepinac, javno u propovijedi i pismeno, ukazao je na tri zla, nacizam, fašizam i komunizam, koji nisu produkt hrvatskog naroda i na komunističkom nazovi ''sudu'' u Zagrebu, zastupao je pravo hrvatskog naroda, živiti u svojoj DRŽAVI HRVATSKOJ.

Na dan, 8.svibnja, 1945.godine, na dan POBJEDE, poraza Hitlerovog nacizma, dok su slobodni i demokratski narodi, zapadne Evrope uživali u pobjedi nad Hitlrovim nacizmom, narodi SREDNJE EVROPE od Baltika do Jadrana, osim Grčke, sa ugovorom u Jalti, sa podpisom W.Churchila i Staljina, umjesto radosti i slavlja, predani su pod teror, komunizma, zajedno sa hrvatskim narodom. Nacisti i komunisti, zajednički su pobili milijune njihovoga roblja i umjesto slobode, komunisti su nastavili sa nacikomunističkim terorom, nad narodima SREDNJE EVROPE.

Na 8.svibnja ove godine u dvorani Lisinski u Zagrebu, Stipe Mesić, proslavio je jugokomunističku okupaciju Hrvatske, komunističkog ulazak u grad Zagreb, kojega su okupirali komunistički ''oslobodioci'' Koče Popovića, probijajući u trgovine, pljačkajući i ubijajući po Zagrebu.Na pozornici, pored Stipe Mesića u dvorani Lisinski, postavili su komunističku petokraku sa komunističkom kapom, sa tri roga, koju komunisti nose sa pjevanjem, NOSIM KAPU SA TRI ROGA i BORIM SE PROTIV BOGA, pobivši i 601, hrvatskog katoličkog svećenika sa mučenjem Nadbiskupa Alojzija Stepinca, proglašenog Blaženikom.

U dvorani Lisinski, na čelu sa S.Mesićem, sastali su se komunistički Titovi lješinari, slaveći Titovu komunističku armiju, takozvanu ''JNA'',koja je sa terorom izvšila agresiju na DRŽAVU HRVATSKU, razarajući Hrvatsku od Vukovara, do Knina, Zadra i Dubrovnika, ubijajući i protjerujući Hrvate. Stipe Mesić je jedinstveni predsjednik DRŽAVE, koji na javnom mjestu daje priznanje, slavu i počast agresoru, koji sa neprijateljskom, Titinom jugoslavenskom komunističkom armijom, nazvanom ''JNA'',razara DRŽAVU u kojoj je Stipe Mesić predsjednik. U toj dvorani, sastali su se komunistički jugoslovenski lješinari, slaveći nepostojeću Titinu komunističku tvorevinu, nazvanu jugoslavija, koju je uništio i pobjedio hrvatski vojnik. Sastali su se lješinari, koji još uvijek zaudaraju po vlažnim rupama, komunističkih stratišta, uživajući u mukama, plaču, vrisku i krivi, pobijenih Hrvata i Hrvatica, uživajući u plaču hrvatskih majki i hrvatske djece, koji umiru, zagušeni u antifašistikom Titinom rovu u Mariji Bistrici, čiji plač Mesić nastoji prigušiti, sa antifašistčkom DEKLARACIJOM, sa Mesićevom izjavom, da su to bili samo ''ekscesi'' pojedinaca.

Na taj komunistički sastanak u dvorani Lisinski, trebali su svečano pozvati i druga,Vuka Draškovića,novopečenog ''antifašistu'', svoga antifašističkog saveznika, sa američkim odlikovanjem ''antifašistima'' četnicima, suradnicima talijanskih fašista i hitlerovih nacista, koji su zajedno sa jugoslavenskom komunističkom Titinom, armijom, razarali hrvatski Vukovar sa pjesmom, Slobodane trebamo salate, biće mesa, klaćemo Hrvate. Koča Popović i Kosta Nadj, u POKOLJU nad hrvartskim narodom, ubijali su Hrvate za Srbiju, za srpsku jugoslaviju a nazovi ''hrvatski komunisti'', zajedno sa Kostom Nadjom i Kočom Popovićem, ubijali su Hrvate, za Titinu, komunističku jugoslaviju. Sa američkim odlikovanjem, fašisti Draži, na dan POBJEDE, nad nacifašizmom, do kraja je uništena Titova komunistička jugoslavija, koju nastoji sačuvati Stipe Mesić, sa komunističkim lješinarima u dvorani Lisinski.Sa davanjem američkog odlikovanja fašisti Draži, to je novi izazov hrvatskom narodu, da zajednički i ujedinjeni, sačuvamo svoju DRŽAVU HRVATSKU.

Nacifašizam je pobjedjen i osudjen ali komunizam u Hrvatskoj još nije pobjedjen i osudjen i DRŽAVA HRVATSAKA, ne može uspješno krenuti naprijed, dok se u Hrvatskoj ne pobjede komunističke aveti prošlosti, dok se ne uništi i samo ime, zločinca Tite, koji je dao naredjenje, za POKOLJ, nad hrvatskim narodom.

Na dan, 15.svibnja, zapalimo svijeću i pomolimo se BOGU, za sve Hrvate i Hrvatice, koji padoše mučeni i ubijeni, davši i svoj život, za dostojan život hrvatskog naroda u svojoj DRŽAVI HRVATSKOJ. Pokoj vječni, daruj njima GOSPODINE i počivali u MIRU BOŽJEMU.


Ante Kunek

BOZI VUKUSICU

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

 

Zlatko Sudac

Usudjujem se reći da je danas pokrenuta hajka na Gotovinu. Traže ga na sve strane, ispituju ljude. Da, on je bio ovdje u Betaniji, 17. ožujka 2001. godine na programu duhovne obnove. No, tada nije bilo nikakve potjernice za njim. Ono sto ja mogu reći o njemu je činjenica da je on častan i moralan čovjek, da stoji iza svojih riječi i djela, i čudi me kako se za takvim čovjekom može objaviti potjernica i poduzimati takva hajka!

Podrska Gotovini 20.03.2005. u 12h na hrvatskim trgovima

 

GOTOVINA
HRVATSKI NARODE!
OTVORI OČI PRED MONTIRANIM PROCESOM
UPERENIM PROTIV HRVATSKE DRŽAVE,
DOMOVINSKOG RATA I NARAVNO,PROTIV
ŽRTVOVANOG HRVATSKOG GENERALA ANTE
GOTOVINE


ŠTO MOŽEMO UČINITI:

20.03.2005. U 12 SATI IZIĐITE NA SVE HRVATSKE TRGOVE SA TRANSPARENTIMA PODRŠKE HRVATSKOJ.(U SPLITU: SPLITSKA RIVA!!!)

LANOVI HDZ - a UBUDUĆE BOJKOTIRAJTE SKUPOVE IZDAJNIKA IVE SANADERA i VLADIMIRA ŠEKSA I NADASVE STIPE MESIĆA I NE SRLJAJTE KAO GUSKE U MAGLU. NEKA NA SVOJIM SKUPOVIMA OSTANU SAMI, NEKA VIDE DA NAROD MISLI DRUGAČIJE.

   
ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.
Piše:
IVICA MARIJAĆIĆ

Hrvatskog generala Antu Gotovinu neka su hrvatska glasila prošloga tjedna zlurado proglasila kriminalcem pozivajuæi se na tri presude u Francuskoj u kojima je Gotovina ukupno osuðen na 9.5 godina zatvora.
Opsirnije