Spacer  

 
Line
Line
 Sa Haagom Bozi Vikusicu Pokolj i genocid Franc Ambroz
       
Forum:

 
Jedinstvo
 

  KOALICIJA, MESIĆ, KARLA i DRAŽA

                  U svim državama  Evrope u kojima su komunisti sa nacikomunističkim terorom, terorizirali, ti narodi oslobodiše se, KOMUNIZMA i KOMUNISTA. Jedino u DRŽAVI HRVATSKOJ, gdje je hrvatski narod  stradao od komunista, više nego bilo koji drugi narod, koji je životario pod KOMUNIZMOM, upravo i sada u Hrvatskoj  i glavnome gradu DRŽAVE HRVATSKE, vladaju komunisti, kako dr. Andrija Hebrang reče, u  CRVENOM ZAGREBU.

      1)     Na 8. svibnja, 2005.godine u Zagrebu u dvorani Lisinski, na komunističkom sastanku  u mjesecu svibnju  u kojemu je komunistička partija sa naredjenjem komunističkog zločinca takozvanoga TITE, izvršila POKOLJ, nad hrvatskim narodom, mučeći i pobivši u suradnji sa srpskim fašističim četnicima i 601. hrvatskog katoličkog svećenika, S.Mesić na sastanku u toj dvorani, sa prisutnim komunistima, slavi i veliča, komunističku partiju Jugoslavije, slavi i veliča komunističku  'JNA', koja je 1945.godine izvršila POKOLJ nad hrvatskim narodom i koja je ponovno, zajedno sa srpskim fašističkim četnicima, razarala DRŽAVU HRVATSKU, ubijajući Hrvate i Hrvatice, od Vukovara, do Knina, Zadra i Dubrovnika. Sa   komunističkim govorom  u toj dvorani, pored  komunističke  kape, komunističkih ''proletera'', masovnih ubojica,  sa  TRI ROGA, sa pjesmom, NOSIM KAPU  SA TRI ROGA I BORIM SE PROTIV BOGA,

prijeti se  hrvatskim katoličkim Biskupima, jer Mesić i Račan, daju  priznanje komunistima, što  su izvršili POKOLJ, nad hrvatskim narodom, sa naredjenjem komunističkog zločinca takozvanoga Tite.

        2)   Istoga dana, od Karle,  dolazi u DRŽAVU HRVATSKU,Karlina optužnica, protiv svih, POZNATIH i NEPOZNATIH, Hrvata i Hrvatica, protiv cijelog hrvatskog naroda, koji je  u hrvatskom DOMOVINSKOM  OSLOBODILAČKOM RATU, branio DRŽAVU HRVATSKU u borbi protiv  agresora, Titine i Mesićeve, komunističke  jugoslavenske armije i njihovih saveznika, srpskih fašističkih četnika, koji su zajedno, sa Titinom i Mesićevom, oslobodilačkom  JNA, na čelu sa komunističkom partijom Jugoslavije,  razarali DRŽAVU HRVATSKU, ubijajući Hrvate i Hrvatice i hrvatsku djecu od Vukovara, do Knina, Zadra i Dubrovnika.

      3)  Pored  Mesićevog i Račanovog slavlja  komunističke partje, koja je  izvšila POKOLJ, nad hrvatskim narodom i sa  optužnicom Karle, protiv svih Hrvata, POZNATIH i NEPOZNATIH, istih dana u   Srbiji, na čelu sa srpskom Vladom, sa srpskim četničkim ministrom, nasljednikom Draže,  sa američkim odlikovanjem  srpskom četniku Draži, čiji su četnici u suradnji sa hitlerovim nacistima i talijanskim fašistima  ubijali Hrvate,  Hrvatice i hrvatsku djecu, sa povicima, ovo je Srbija sve do Karlobaga, to četničko orgijanje, proslavljeno je u Srbiji, na čelu sa srpskim četničkim popovima, noseći oko pasa noževe i mačeve.

         Sve troje,  Mesić, Karla i  četnici Draže, istih dana, zajednički napadaju DRŽAVU HRVATSKU, napadaju  hrvatski narod. Mesić sa slavljenjem komunističke partije i  zločinca Tite, koji je naredio POKOLJ nad hrvatskim narodom.   Karla, optužuje sve Hrvate, POZNATE i NEPOZNATE i  četničko orgijanje, predvodjeno sa  četničkim noževima, koji su  ulazeći u Vukovar, pjevali, SLOBODANE TREBAMO SALATE, BIĆE MESA, KLAĆEMO HRVATE, sve troje zajednički, napada i  nastoji  uništiti DRŽAVU HRVATSKU.

        U tim napadima, umjesto jedinstva i zajedništva, hrvatskog naroda, za obraniti i sačuvati DRŽAVU HRVATSKU  od Mesićevih, Klarinih i četničkih  napada,

  hrvatski narod, na izborima, dokazuje da je podjeljen, na dvadeset raznih stranki i na one, koji prepuštaju nekome sa  Marsa, spasiti, obraniti i  POKRENUTI  DRŽAVU  HRVATSKU. U ovim izborima NEMA POBJEDNIKA, jer u ovim razjedinjenim izborima, pobjedjena je HRVATSKA.                     Predsjednik Franjo Tudjman , pozvao je na pomirbu  ali komunisti u Hrvatskoj tu pomirbu nisu prihvatili, što su dokazali i što dokazuju i sada, svaki dan.   Ovi izboru su DOKAZALI  i  DOKAZUJU, bez pobjednika,  da HRVATSKI NAROD ne MOŽE   RAZJEDINJEN sa  komunističkim dijeljenjem hrvatskog naroda,  POKRENUTI  DRŽAVU HRVATSKU u bolju sadašnjost i bolju BUDUĆNOST.

            Hrvatski narod ne može  POKRENUTI  HRVATSKU, sa imenom  zločinca takozvanoga Tite u sred  ''crvenog Zagreba'',  sa čijim je naredjenjem komunistička partija izvršila POKOLJ nad hrvatskim narodom.

         Hrvatski narod ne može POKRENUTI HRVATSKU, sa  nazovi ''reformiranim komunistom'' Račanom, koji je Hrvatsku terorizirao iz one ''kockice'' u Zagrebu, zgrade, CENTRALNOG KOMITETA KOMUNISTIČKE PARTIJE iz koje i danas komunista Račan, vlada u Hrvatskoj, sa komunističkom  podjelom,  HRVATSKOG NARODA.

            Za  pokrenuti DRŽAVU HRVATSKU, hrvatski narod u svojoj sredini u svome razmišljanju, za svoje jedinstvo, za svoju sadašnjost i svoju budućnost,  mora i treba, do KRAJA  savladati  komunističku partiju u DRŽAVI HRVATSKOJ, osloboditi se komunističkog nasljedja, komunističke korupcije i komunističkog  natražnog i poraženog  načina,

učestvovanja u društenom životu DRŽAVE HRVATSKE.

           DRŽAVI HRVATSKOJ, potrebno je JEDINSTVO, hrvatskog naroda, na temeljima HRVATSKOG  KRŠĆANSKOG DOMOLJUBLJA, na temeljima HRVATSKE DRŽAVNOSTI, jer samo sa JEDINSTVOM, oslobodjeni  i komunizma, hrvatski narod sposoban je POKRENUTI DRŽAVU HRVATSKU.

 

                                                                          Ante Kunek

                                                              

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

MOZEMO BITI PONOSNI

U nekoliko narednih dana na ovom linku vidjeti ce te zasto mozemo biti ponosni kao nacija i doznati pojedinosti o ovom dogadjaju koji su mediji u potpunosti bezobrazno presutjeli ! Opsirnije

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.
Piše:
IVICA MARIJAĆIĆ


Hrvatskog generala Antu Gotovinu neka su hrvatska glasila prošloga tjedna zlurado proglasila kriminalcem pozivajuæi se na tri presude u Francuskoj u kojima je Gotovina ukupno osuðen na 9.5 godina zatvora.
Opsirnije