Spacer  

 

 
Line

 

 
Line
Sa Haagom Bozi Vukusicu Pokolj i genocid Franc Ambroz
       
Forum:
  

 
Bozi Vuksicu
 

Na komunisticom sastanku u dvorani Lisinski, sa komunistickom proleterskom kapom, sa tri ROGA, koju su postavili pored Mesica, NOSIM KAPU SA TRI ROGA i BORIM SE PROTIV BOGA, Mesic je slavio, takozvanoga Titu, njegovu komunisticku partiju i njegovu ''narodno oslobodilacku JNA'', koja je sa Kocom Popovicem i Kostom Nadjom, sa Titovim naredjenjem, izvršila POKOLJ, nad hrvatskim narodom. POKOLJ sa Mesicevim lažima, da su to bili samo ''ekscesi'' pojedinaca, gdje su ubijeni i krivci. Na tome sastanku komunistickih lješinara, slavili su Titinu, komunisticku ''JNA'' armiju, koja je zajedno, sa novopecenim ''antifašistima'' srpskim cetnicima, zajednicki su razarali Hrvatsku, ubijajuci Hrvate i Hrvatice od Vukovara, do Knina, Zadra i Dubrovnika, noseci jugoslavenske komunisticke zastave sa Titinom petokrakom i cetnicke crne zastave, koje je od srpkih cetnika preuzeo Hitler, za njegove SS naiciste,sa mrtvackim kostima, razarali su Vukovar, sa pjesmom, SLOBODANE TREBAMO SALATE, BICE MESA KLACEMO HRVATE, koje su ubijali, kao što je ta ista komunisticko cetnicka armija ubijala Hrvate, Hrvatice i hrvatsku djecu u POKOLJU, nad hrvatskim narodom u Mesicevim ''ekscesima'' poslje rata, 1945.godine.

Da bi prikrio svoje laži u ime komunistickog, nepostojeceg ANTIFAŠIZMA i da bi sa ''ekscesima'' sakrio komunisticko cetnicki POKOLJ, nad HRVATSKIM NARODOM , Stipe Mesic, na pobijene Hrvate, sa njegovim ''ekscesima'', najavljeno je, da ce poslati NJEGOV VIJENAC, kojega ce postaviti njegov izaslanik, na pobijene, Hrvate i Hrvatice, koje su u Mesicevim ''ekscesima'' pobili Titovi komunisti, pobivši sa Titovim naredjenjem, preko 300.000, Hrvata i Hrvatica, ubijajuci Hrvate od Slovenije, u kolonama križnoga puta do Srijema i Dubrovnika, po raznim Jamama, Jazovkama.

Stavljanje Mesicevog vijenca, na kosti, muku i krv, Hrvata i Hrvatica, žrtava, Mesicevog i Racanovog slavljenika Tite i njegove komunisticke partije, koja je sa Titinim naredjenjem izvršila POKOLJ, nad hrvatskim narodom, taj Mesicev vijenac, to je UVREDA, PONIŽENJE i IZDAJA, svih hrvatskih žrtava, pobijenih u Titinom, komunisticko cetnickom POKOLJU, nad hrvatskim narodom.

Nemojte dozvoliti, stavljanje Mesicevog vijenca, na grobove pobijenih Hrvata i Hrvatica, koje je pobila komunisticka partija, sa Mesicevim ''ekscesima'',

jer bilo tko, koji Mesicevu IZDAJU, dozvoljava i prikriva sa Mesicevim VIJENCEM, na pobijene Hrvate i Hrvatice u ime Mesiceve ''oslobodilacke komunisticke partije'',taj UCESTVUJE, zajedno sa Mesice u IZDAJI u POKOLJU, nad, HRVATSKIM NARODOM.


Ante Kunek


 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

 

Zlatko Sudac

Usudjujem se reći da je danas pokrenuta hajka na Gotovinu. Traže ga na sve strane, ispituju ljude. Da, on je bio ovdje u Betaniji, 17. ožujka 2001. godine na programu duhovne obnove. No, tada nije bilo nikakve potjernice za njim. Ono sto ja mogu reći o njemu je činjenica da je on častan i moralan čovjek, da stoji iza svojih riječi i djela, i čudi me kako se za takvim čovjekom može objaviti potjernica i poduzimati takva hajka!

Podrska Gotovini 20.03.2005. u 12h na hrvatskim trgovima

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.
Piše:
IVICA MARIJAĆIĆ

Hrvatskog generala Antu Gotovinu neka su hrvatska glasila prošloga tjedna zlurado proglasila kriminalcem pozivajuæi se na tri presude u Francuskoj u kojima je Gotovina ukupno osuðen na 9.5 godina zatvora.
Opsirnije